Opis
Olive Taggiasca v extra deviškem oljčnem olju (brez koščic) 480 g
Taggiasca olive (kar se izgovori kot “Tadžaska”) so drugačnega okusa kot smo jih vajeni iz trgovskih polic. Omenjene olive uspevajo samo na omejenem delu Ligurijske obale v Italiji.
So tako drugačne, da jih enostavno morate poskusiti.
Taggiasca olive so razkoščičene in vložene v ekstra deviško oljčno olje.
Sestavine: Olive Taggiasca brez koščic 69%, ekstra deviško oljčno olje 30,5%, zelišča (vključno z timijanom in rožmarinom), sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina. Lahko vsebuje delce ali cele koščice.
Hraniti v suhem in hladnem prostoru. Po odprtju hranite v hladilniku, olive prekrijte z ekstra deviškim oljčnim oljem in porabite v 15 dneh.
Poreklo oliv Taggiasca: Italija
Proizvedeno v Italiji, Frantoio d’Sant Agata d’Oneglia
Hranilne vrednosti | na 100 g |
Energijska vrednost kJ kcal | 1493 363 |
Maščobe od tega nasičene | 38.0 g 8.2 g |
Ogljikovi hidrati od tega sladkorji | 1.6 g 1.6 g |
Beljakovine | 1.5 g |
Sol | 3.0 g |